MÚSICA EN FAMÍLIA

Des de ben petits els nadons comencen a aprendre.

L’estimulació musical promou el desenvolupament motriu, el llenguatge, les habilitats socials i l’aferrament amb l’adult.

A través de cançons, jocs de falda i altres activitats enriquidores acompanyareu als vostres fills a prendre consciència del seu propi cos i el seu entorn en un ambient musical pensat per a desenvolupar l’escolta.

A més, començaran a explorar la creativitat i la improvisació.

Els ritmes, el moviment, les cançons, l’ús del joc simbòlic i els instruments ens serviran per a treballar l’expressivitat, la imaginació i la comunicació des d’un altre punt de vista i compartir un temps de qualitat amb els petits.

 

l’edat dels infants és d’entre 18 i 36 mesos.

Les sessions seran els dimecres a les 17:15h quinzenalment i tindran una durada de 45min.

música en família

NOU GRUP CURS 2023

El proper curs obrim un nou grup de música en família

En aquestes sessions podreu gaudir amb els vostres fills i filles d’activitats musicals i de moviment enriquidores pensades per al seu nivell evolutiu.
Acompanyareu als vostres petits fent les activitats amb cançons, danses, patrons rítmics, jocs de falda i altres, on podran tocar instruments de petita percussió i utilitzar material no sonor com mocadors per a fomentar el moviment, treballar la psicomotricitat, explorar la creativitat, la improvisació, l’expressivitat i la comunicació.
Participareu de les activitats, reforçant el vincle i l’aferrament amb l’adult.

Compartireu un temps de qualitat amb els petits!

L’edat dels infants és d’entre 18 i 36 mesos.

Les sessions seran els dimecres a les 17:15h quinzenalment i tindran una durada de 45min.

música en família