MÚSICA EN FAMÍLIA

Des de ben petits els nadons comencen a aprendre.

L’estimulació musical promou el desenvolupament motriu, el llenguatge, les habilitats socials i l’aferrament amb l’adult.

A través de cançons, jocs de falda i altres activitats enriquidores acompanyareu als vostres fills a prendre consciència del seu propi cos i el seu entorn en un ambient musical pensat per a desenvolupar l’escolta.

A més, començaran a explorar la creativitat i la improvisació.

Els ritmes, el moviment, les cançons, l’ús del joc simbòlic i els instruments ens serviran per a treballar l’expressivitat, la imaginació i la comunicació des d’un altre punt de vista i compartir un temps de qualitat amb els petits.

En aquestes sessions podreu gaudir amb els vostres fills i filles d’activitats musicals i de moviment enriquidores pensades per al seu nivell evolutiu.
Acompanyareu als vostres petits fent les activitats amb cançons, danses, patrons rítmics, jocs de falda i altres, on podran tocar instruments de petita percussió i utilitzar material no sonor com mocadors per a fomentar el moviment, treballar la psicomotricitat, explorar la creativitat, la improvisació, l’expressivitat i la comunicació.
Participareu de les activitats, reforçant el vincle i l’aferrament amb l’adult.

l’edat dels infants és d’entre 18 i 36 mesos.

Les sessions seran els dimecres a les 17:15h i tindran una durada de 45min.

música en família