NOTÍCIES

COL·LABOREM AMB LA MARATÓ DE TV3

El dissabte 15 de desembre organitzem un Concert de Nadal a l’Auditori de Calàbria 66 a partir de les 18h en benefici de la Marató de TV3.

Entrada: 4€

(Recaptació íntegre per la Marató)

TÈCNICA SIMONSON

Vine a conèixer més sobre la tècnica Simonson!

És una tècnica que prepara el cos d’una manera anatòmicament intel·ligent i conscient utilitzant exercicis de kinesiologia per activar la concentració, la memòria i la coordinació, adquirir eines d’escalfament corregint postura i, aprendre estiraments al terra per afavorir la relaxació.

Aprèn a tenir consciència del teu propi cos!

Sessió a càrrec de Karina Amato (professora de dansa de l’escola, especialitzada en reeducació postural i tècnica Simonson)

DIMECRES 28 de novembre a les 18.30h

Mostra gratuïta dirigida per a Adults

AQUEST NADAL, REGALA MÚSICA!

Quin millor regal per aquest Nadal que unes classes de cant, bateria, piano, guitarra, o de l’instrument que vulguis per aquella persona que sempre ha volgut provar a tocar algun dels instruments que oferim a l’escola, anima’t, li encantarà l’experiència!

NOVA ORQUESTRA PER ADULTS!

Si tens entre 40 i 99 anys vine a formar part de l’orquestra d’adults!

L’objectiu de les nostres orquestres és aprofundir en l’aprenentatge dels aspectes fonamentals de la música com són: ritme, pulsació, memòria, oïda, lectura a vista, afinació, concentració, atenció, etc…